Izida - unikālie metafiziskie un paranormālie darījumi - Ulanovs, Ņikita (Latvijas Universitāte, 2018)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izveidot lietotne, kurš var atvieglot darbu veikala darbiniekiem, lietotne , kur glabās informācija par visiem precēm un privātie klienti var rezervēt sev prece. Galvenās funkcijas ir : 1.Strādāt ar precēm. Pievienot jaunus, rediģēt/izdzēst informāciju par jau esošajiem, un redzēt kura veikala ir vajadzīga prece. 2.Redzēt visus veikalus sarakstu, pievienot jaunus, ka ari rediģēt, dzēst un redzēt veikala atrašanas vieta Google kartēs. 3.Reģistrēti lietotāji var rezervēt preces, pievienot to sava groza. Lietotne tika izstrādāta izmantojot SAPUI5 ietvaru, XML , ABAP un JavaScript programmēšanas valodas.

The purpose of the qualification work is to create an application that can ease the work of the shop staff, an app that stores information about all products, and private customers can book products. Key features include: 1.Work with information about products. Add new ones, edit / delete information about existing ones and see which store store has item you need.. 2.See list of all shops, add new ones, also edit, delete, and see the store location on Google Maps. 3.Registered users can book products by adding them to their basket. The application was developed using SAPUI5 framework, XML, ABAP and JavaScript programming languages.
Izida - unique metaphysical and paranormal treasures
Keywords: Datorzinātne; SAP ABAP; SAPUI5; oData; Javascript