Integrētās vides pārvaldības attīstība Jūrmalas pašvaldībā - Pudāns, Artūrs (Latvijas Universitāte, 2019)
Bakalaura darba “Integrētās vides pārvaldības attīstība Jūrmalas pašvaldībā” mērķis ir analizēt Jūrmalas pašvaldības vides pārvaldību un kā pašvaldības struktūrvienības savstarpēji sadarbojas, lai veiksmīgi to realizētu. Pētījuma ietvaros tiks izstrādāti ieteikumi Jūrmalas pašvaldībai. Bakalaura darba noslēguma tiek sniegti secinājumi ir izstrādāti priekšlikumi, kas tika nosūtīti Jūrmalas pilsētas domei un tās struktūrvienībām. Bakalaura darbu satur 8 nodaļas un 4 pielikumus, kas kopā veido 84 lpp. Bakalaura darbs satur uzskates materiālus - 9 attēlus un 9 tabulas. Darba izveidošanai ir izmantoti 83 literatūras avoti.

The aim of the Bachelor’s thesis “The development of integrated environmental management in Jurmala municipality” is to analyze the environmental management in Jurmala municipality and the ways in which the municipal institutions collaborate reach the aim of effective environmental policy. As a result of this thesis, an advice framework will be prepared for the municipality. This bachelor’s thesis consists of 8 parts and 4 appendices, that make up a total of 85 pages. This thesis contains visual materials - 9 images and 9 tables. 83 literature sources were used in this thesis.
Integrated environmental management developments in Jurmala municipality
Keywords: Vides zinātne; Jūrmala; dabas vide; vides pārvaldība; integrētā vides pārvaldība; ilgtspējīga attīstība