E-komercijas platformas “WooCommerce” analīze un integrācija ar klientu administrēšanas lietotni - Plots, Kristians (Latvijas Universitāte, 2025)
Bakalaura darbā aprakstīta e-komercijas platformas “WooCommerce” integrācijas iespējas un tās realizācija ar “Android” klientu administrēšanas lietotni. Darba mērķis bija nodrošināt tehnisku risinājumu datu integrācijas, analizējot “WooCommerce” piedāvāto funkcionalitāti, datu struktūru, drošības problēmas un API iespējas. Vienlaikus tika izstrādāta klienta administrēšanas Android lietotne, nosakot potenciālos izaicinājumus un uzlabojumus. Darba ietvaros tika izstrādāti “Android” lietotnes un “WooCommerce” spraudņa prototipi, kas kopā spēj nodrošināt veiksmīgu datu apmaiņu starp “WooCommerce” un “Android” sistēmām.

The bachelor's thesis describes the integration possibilities of the e-commerce platform “WooCommerce” and its implementation with the “Android” customer administration application. The aim of the thesis was to provide a technical solution for data integration by analysing the functionality, data structure, security issues and API capabilities offered by “WooCommerce.” At the same time, a customer administration Android application was developed, identifying potential challenges and improvements. As part of the thesis, prototypes of the “Android” application and the “WooCommerce” plugin were developed, which together can ensure successful data exchange between “WooCommerce” and “Android” systems.
E-commerce platform “WooCommerce” analysis and integration with client adminstration application
Keywords: Datorzinātne; WooCommerce; Integrācija; Android lietotne; API