Šķiru cīņa un kultūras attīstības problēmas Latvijas PSR (XIX gs. - XX gs.) - Latvijas Valsts universitāte. PSRS vēstures katedra (Latvijas Valsts universitāte, 1987)
Tematiskais zinātniskais rakstu krājums sniedz jaunu materiālu un skaidrojumus vairākos Latvijas vēstures, šķiru cīņas un kultūras vēstures jautājumos.
Классовая борьба и проблемы развития культуры в Латвийской ССР (XIX в. - XX в.)
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Latvijas vēsture; Kurzemes hercogiste; Latvijas historiogrāfija; Latvijas kultūras vēsture; Kultūras sakari; Pareizticība Latvijā; Šķiru cīņa; История Латвии