Oracle darījumprocesu pārvaldība - Savčuks, Jurijs (Latvijas Universitāte, 2010)
Šajā bakalaura darbā tiek izpētītas Oracle darījumprocesu pārvaldības (OBPM) programmatūras iespējas darījumprocesu izstrādes un pārvaldīšanas jomā. Tāpat viens no mērķiem ir realizēt darījumprocesa izstrādi Oracle darījumprocesu pārvaldības rīkā, pielietojot rīka iespējas. Darba rezultātā tika aprakstītas OBPM iespējas un tika izstrādāts un pielietots darījumprocess ar OBPM rīka palīdzību.

This bachelor work’s aim is investigation of possibilities of business process development and management using Oracle Business Process Management Studio. Also the aim of the work is to realize the business process development in Oracle Business Process Management Studio, applying investigated possibilities. As a work result were described reached OBPM possibilities and was developed and applied business process using OBPM.
Oracle Business Process Management
Keywords: Datorzinātne