Милостивый Государь! - Шмидт, Петерис (My University, 1898)
P. Šmita lūgums publicēt viņa rakstu, kā arī nosūtīt tā novilkumus viņam un J. Vītolam Vidzemes guberņā.
Pētera Šmita vēstules Aleksejam Šahmatovam
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; языкознание; Шмидт Петерис; Шахматов Алексей Алексанрович (1864-1920); Витоль Я.