Kapitāla augļi kā ražošanas izmaksa - Bērziņš, Kārlis (Latvijas Universitāte, 1933)
Saturs (nodaļas): I. Ievads. II. Vai kapitāla augļi ir izmaksas sastāvdaļa? III. Kapitāla augļi pašizmaksas un rezultātu aplēsēs. IV. Kapitāla augļu kā izmaksas sastāvdaļas aplēšana un grāmatošana. V. Slēdziens. Die Kapitalzinsen als Produktionskosten (Zusammenfassung)
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; Ekonomika; Izmaksas; Izmaksu uzskaite; Grāmatvedība; Saimnieciskais aprēķins; Kapitāls; Privātsaimniecības; Kapitalzinsen; Produktionskosten; Betriebsrechnung.; Unternehmungskapital; Buchhaltungslehre; Selbstkostenrechnung; Cost accounting