Projekts: Veselības centra SIA "Sahasra" izveide - Dibrova, Alina (Latvijas Universitāte, 2015)
Maģistra darba ietvaros tiek izstrādāts autores izdomāts projekts „Veselības centra SIA „Sahasra” izveide”. Projekta idejas pamatā ir nepieciešamība risināt cilvēku psihoemocionālās veselības problēmas, savlaicīgi ārstēt tādas psihiska rakstura problēmas kā depresija, paaugstināts stresa līmenis, izdegšanas sindroms un līdzvērtīgas problēmas. Darba ietvaros ir aprakstīta un analizēta jaunas, specializētas veselības iestādes dibināšana, kuras darbības pamatā ir tradicionālās un netradicionālās medicīnas ārstēšanas metožu komplekss pielietojums. Projekta izstrādes ietvaros autore apskatīja būtiskākos ar projekta īstenošanu saistītos aspektus, veicot padziļinātu nozares izpēti, potenciālo klientu apzināšanu, kā arī izstrādājot projekta finanšu un īstenošanas plānus. Autore norāda, ka projekta realizēšanas gadījumā, tam būs izteikti pozitīva sociālā un ekonomiskā ietekme.

Within the framework of the master's thesis the author developed the project “Establishment of the health centre "Sahasra" LTD which is hereby examined. The idea of the project is based on the need to improve the human’s psycho-emotional health issue and ensure timely treatment of such health problems as depression, heightened stress level, burnout syndrome and such alike. In scope of this master’s thesis the establishment of a new medical institution is examined and described, where the complex of traditional and alternative medical treatment will be used. While developing the project the author managed it’s most essential aspects. Within the project, the in-depth industry research, the profile of potential customers and the development of financial and project implementation projections had been done. The author stresses, that if fulfilled the project will bring notably positive social and economic impact.
Project: Establishment of the health centre "Sahasra" LTD
Keywords: Finanses un kredīts; Veselības centrs; veselības nozare; projekts; analīze