Korporācijas Fraternitas Lettica vēsturiskie posmi - Lazdiņš, Viktors (Universitas, 1934)
Saturs: I. Priekšvēsture: "Maskavas latviešu lasāms vakars", no 20.X.1870. g. - 1883. - 19.IV.1892. g. -- II. "Maskavas latviešu studentu vakars". Pirmais posms: 19.X.1883. - XII.1890. g. ; Otrais posms: XII.1890. g. - 12.I.1902. g. -- III. Maskavas latviešu studentu sabiedrība "Fraternitas Moscoviensis". Pirmais posms: 12.I.1902. g. - 26.III.1913. g. (resp. XII.1912. g.), bez krāsām ar korporācijas veidu ; Otrais posms: 26.III.1913. g. (resp. XII.1912. g.) - 27.IX.1920. g., ar krāsām - korporācija -- IV. Korporācija "Fraternitas Lettica", no 27.IX.1920. g. -- Maskavas latviešu studentu sabiedrība "Fraternitas Moscoviensis" : [statūti] -- Coetus'i 1921.-1934. g. : [saraksts].
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Latvijas Universitāte; Latvijas Universitātes vēsture; Studentu organizācijas Latvijas Universitātē; Korporācijas Latvijas Universitātē; Fraternitas Lettica - studentu korporācijas vēsture; Fraternitas Moscoviensis - Maskavas latviešu studentu sabiedrība; Maskavas latviešu studentu vakars; Maskavas latviešu lasāmais vakars; Student corporations - history; Latviešu studentu organizācijas Maskavā