Komandas darba principi un to īstenošana Latvijas uzņēmumos - Karelova, Jolanta (Latvijas Universitāte, 2012)
Bakalaura darba nosaukums ir „Komandas darba principi un to īstenošana Latvijas uzņēmumos”. Bakalaura darba mērķis ir izpētīt komandas darba aktualitāti Latvijas uzņēmumos, kā arī noskaidrot cik veiksmīgi un kā tas tiek īstenots. Par darba uzdevumiem tiek izvirzīti sekojošie: 1.Iepazīties ar teorētiskajiem materiāliem par komandas būtību, veidošanu, virtuālajām komandām; 2.Izanalizēt galvenos ieguvumus un zaudējumus no komandas darba; 3.Izpētīt komandas darba veicināšanas pakalpojumu tirgu Latvijā; 4.Apskatīt sekundāros datus par komandas darba pētījumiem Latvijā; 5.Analizēt komandas principu īstenošanu Latvijas uzņēmumos. Bakalaura darbs ir veidots pamatojoties uz zinātniskajiem rakstiem, publikācijām, teorētisko literatūru. Darba izstrādē tiek pielietota teorētiskā un empīriskā materiālu analīze. Bakalaura darbs izstrādāts uz 66 lpp, sastāv no 3 nodaļām, 11 apakšnodaļām, 3 tabulām, 15 attēliem, apskatīti 52 avoti. Atslēgvārdi – komanda, komandas darbs.

The bachelor thesis title is “The teamwork principles and their implementation in Latvian enterprises.” The bachelor thesis goal is to explore the relevance of teamwork in Latvian enterprises, as well as find out how well and how it is implemented. Terms of reference are proposed as follows: 1.Explore theoretical material of the team nature, formation, virtual teams; 2.Analyze the main advantages and disadvantages of team work; 3.Explore the team-development services market in Latvia; 4.Look at secondary data researches about teamwork in Latvian; 5.Analyze the teamwork principles implementation in Latvian enterprises. Thesis is made on the basis of scientific articles, publications, theoretical literature. In thesis is used theoretical and empirical analysis of materials. Thesis elaborated on the 66 pages, consists of 3 sections 11 subsections, 3 tables, 15 figures, examined 52 sources. Keywords - team, team work.
The teamwork principles and their implementation in Latvian enterprises
Keywords: Vadībzinātne