Potenciālās aprūpes problēmas ķīmijterapijas laikā pacientēm ar olnīcu vēzi - Jeluškina, Anžela (Latvijas Universitāte, 2009)
Potenciālās aprūpes problēmas ķīmijterapijas laikā pacientēm ar olnīcu vēzi. Olnīcu vēzis ir ļoti nopietna problēma, kas risināma veselības aprūpē gan Latvijā, gan citur pasaulē, tā prasa gan jaunus zinātniskus, gan organizatoriskas dabas risinājumus. Bakalaura darba mērķis ir apzināt potenciālās aprūpes problēmas pacientēm ar olnīcu vēzi ķīmijterapijas kursa laikā. Darbs satur 51 lpp., 16 attēlus, 3 tabulas un 49 literatūras avotus. Darbā tika pētīts kādas ir potenciālās problēmas sievietēm ķīmijterapijas kursa laikā, kas būtu jārisina aprūpes procesā un vai to apzināšana samazinās medikamentu radīto organisma darbības traucējumu klātbūtni. Atslēgvārdi: olnīcu vēzis , ķīmijterapija, aprūpe.

Potential care problems during chemical therapy for patients having ovary cancer. Ovary cancer is very serious problem which has to be solved in the health care both in Latvia, and elsewhere in the world, it demands both new scientific, and organizational nature solutions. The aim of the paper is to realize potential care problems for patients having ovary cancer during course of chemical therapy. Paper contains 51 pages, 16 pictures, 3 tables and 49 literature sources. In the paper it was studied what are the potential problems for women during course of chemical therapy which should be addressed in the care process and whether its exploration will reduce presence of failure of the body caused by the drugs. Keywords: ovary cancer, care.
Potential care problems during chemical therapy for patients having ovary cancer
Keywords: Medicīna