Rīmaņa integrāļa definīcija un eksistences nosacījumi piemēros - Paudere, Kristīne (Latvijas Universitāte, 2009)
Bakalaura darbs ir veltīts Rīmaņa integrāļa jēdzienam. Uzmanība tiek pievērsta integrāļa definīcijai ar integrālajām summām un Darbū summām, kā arī integrāļa eksistences nosacījumiem. Katras tēmas ietvaros tiek izklāstīti teorētiskie pamati un apskatīti daudzi uzdevumi, kuri palīdz labāk saprast teorētisko materiālu. Atslēgvārdi: Rīmaņa integrālis, integrālā summa, Darbū summas, integrāļa eksistences nosacījumi

This Bachelor work is devoted to Riemann integral. Attention is paid to the integral notion by means of integral sums and Darboux sums, as well as to integral existence conditions. Every chapter consists of theoretical material and a lot of examples which help to understand this theoretical material better. Key words: Riemann integral, integral sum, Darboux sums, integral existence condition
Definition and existence conditions of Riemann integral in examples
Keywords: Matemātika