Izvēlēti jautājumi vidusskolas metemātikas kursā - Ķeņģis, Mārtiņš (Latvijas Universitāte, 2008)
Diplomdarbā „Izvēlēti jautājumi vidusskolas matemātikas kursā” ir aplūkots jaunais vidējās izglītības matemātikas mācību priekšmeta standarta un programmas projekts (pirmā nodaļa) un dažādi metodiskie materiāli (otrā nodaļa), kurus gadu gaitā ir izstrādājuši Fizikas un matemātikas fakultātes studenti. Šie materiāli ir apkopoti, analizēti un sašķiroti izvēlētos jautājumos un tiek apskatīta šo materiālu pielietošanas iespējas mācību procesā apgūstot vidusskolas matemātikas kursu izmantojot jauno vidējās izglītības matemātikas mācību priekšmeta standarta un programmas projektu (trešā nodaļa). Diplomdarbs sastāv no trīs nodaļām, tā apjoms ir 48 lappuses datorsalikuma teksta (no tām 1 lappuse pielikums).

Graduation paper “Chosen questions in the course of Mathematics at Secondary School” contains analysis of new project of secondary education mathematics subject standard and program (chapter one) and miscellaneous materials - teaching aids (chapter two), whom over the years have developed students of Physics and mathematics faculty. These materials have been assembled, analyzed and classified into chosen questions. Graduation paper chapter three contains analysis of possibilities to apply these materials – teaching aids in learning process of mathematics at secondary school when using new project of secondary education mathematics subject standard and program Graduation paper contains three chapters, it consist of 48 pages (including appendix, amount of which is 1 page).
Chosen questions in the course of Mathematics at Secondary School
Keywords: Pedagoģija