Informatīvs vortāls par ēdienu un ēdienu receptēm - Širokovs, Edgars (Latvijas Universitāte, 2009)
Vortāls paredzēts cilvēkiem, kuri aktīvi gatavo maltīti un meklē dažādas receptes internetā, kā arī tiem, kuri interesējas par ēdienu un dzērienu īpašībām, to pagatavošanas veidiem, dažādu tautu virtuvēm un citām aktualitātēm, kas saistītas ar ēdieniem un dzērieniem. Vortālā tiek apkopotas lietotāju pievienotās ēdienu un dzērienu receptes, vortāla bibliotēkas ieraksti un lietotāju piedāvājumi tirgoties ar produktiem un precēm, kas sadalīti pa nodaļām un apakšnodaļām. Reģistrējoties, vortāla apmeklētajam tiek izveidots lietotāja konts, kurā iespējams veidot recepšu, bibliotēkas ierakstu un draugu izlases, kā arī saņemt un sūtīt vēstules citiem vortāla lietotājiem.

The portal is meant for people who are actively preparing meals and look for new recipes online, as well as for those who are interested in the properties of food and beverages and the way they are supposed to be prepared. Also, for information on other culture kitchens and relevant events related to beverages and food. The portal contains recipes for food and beverages added by its users, local library records and user ads for selling products and goods, which are divided into categories and subcategories. By registering in the portal, a user account is created where the user can create recipe, library and friend lists and also receive or send messages to other members of the portal.
Informative vortal about food and food recipes
Keywords: Datorzinātne