3 – 4 gadus vecu bērnu agresīvas uzvedības izpausmes un to mazināšana pirmsskolas izglītības iestādē - Lauzuma, Linda (Latvijas Universitāte, 2023)
Atslēgas vārdi: Bērnu agresīvas uzvedības novēršana pirmsskolas izglītības iestādē. Kvalifikācijas darba nosaukums: 3 – 4 gadus vecu bērnu agresīvas uzvedības izpausmes un to mazināšana pirmsskola izglītības iestādē. Autore: Linda Lauzuma. Kvalifikācijas darba apjoms: 31lpp. Kvalifikācijas darba struktūra: ievads, 2 nodaļas, nobeigums, izmantotās literatūras saraksts ar 24. avotiem. Pētījuma mērķis ir izpētīt 3 - 4 gadus vecu bērnu agresīvas uzvedības izpausmes un to mazināšanas pirmsskolas izglītības iestādē.

Key words: Prevention of aggressive behavior of children in a preschool educational institution. Title of the qualification paper: Manifestations of aggressive behavior of children aged 3-4 years and their reduction in a preschool educational institution. Author: Linda Lauzuma. The scope of the qualification work: 31p. The structure of the qualification paper: introduction, 2 chapters, conclusion, list of used literature with 24th. The purpose of the study is to examine the manifestations of aggressive behavior in children aged 3 - 4 years and their reduction in a preschool educational institution.
Manifestations of aggressive behavior of children aged 3-4 years and their reduction in a preschool educational institution.
Keywords: Izglītības zinātnes; agresijas; izpausmes; mazināšana; pirmsskolas; izglītības