Ķvalitātes vadības sistēmas pilnveidošanas iespējas uzņēmumā "ABC" - Orniņš, Andris (Latvijas Universitāte, 2012)
Bakalaura darba nosaukums ir: Kvalitātes vadības sistēmas pilnveidošanas iespējas uzņēmumā „ABC”. Bakalaura darba mērķis: pamatojoties uz teorētiskām atziņām izpētīt esošo kvalitātes vadības sistēmu uzņēmumā “ ABC”, atklāt nepilnības un sniegt priekšlikumus iespējamai kvalitātes vadības sistēmas pilnveidošanai. Bakalaura darbs sastāv no 3 nodaļām: 1.nodaļā tiek sniegts kvalitātes vadības sistēmas raksturojums – šajā nodaļā apskatītas kvalitātes vadības sistēmas ieviešanas nepieciešamība un prasības, kuras ir noteiktas ISO 9001 standartā. 2.nodaļā ir sniegts uzņēmuma “ ABC” uzbūves un darbības veida raksturojums, kā arī sniegts kvalitātes vadības sistēmas ieviešanas un izstrādes procesa apraksts pētāmajā uzņēmumā. 3.nodaļa atspoguļo uzņēmuma“ ABC” kvalitātes vadības sistēmas novērtēšanu, tajā ir aprakstīta uzņēmuma “ ABC” kvalitātes vadības sistēmas atbilstība ISO 9001 standarta prasībām. Darba ietvaros tiks veikta uzņēmuma darbinieku aptauja. Bakalaura darbā ir 75 lapaspuses, 21 attēls, 15 tabulas un 4 pielikumi. Atslēgvārdi: kvalitātes vadības sistēma, dokumentu vadība, kvalitātes mērķi, audits.

The title of this bachelor thesis is: The possibilities of improvement quality management system in company”ABC” The aim of this bachelor thesis is: based on theoretical knowledge to study the quality management system company "ABC", identify gaps and make suggestions for possible improvement of the quality management system. This bachelor thesis contains of 3 chapters: 1. chapter the description of Quality management system – in this chapter are described the necessity and requirements of the Quality management system implementation that are stated in ISO 9001 standard. 2. chapter the description of enterprise “ ABC” structure and activities and the Quality management system`s implementation and development process in “ABC”. 3. chapter reflects the company's "ABC" quality management system assessment, there is described in the company 'ABC' quality management system complies with the requirements of ISO 9001 standard. Bachelor thesis will contain a staff survey. This bachelor thesis contains: 75 pages, 21 pictures, 15 tables and 4 attachments. Key words: quality management system, document management, quality targets, audit.
The possibilities of improvement quality management system in company "ABC"
Keywords: Vadībzinātne