Profesors Dr. habil. sc. ing. Andris Krēsliņš : biobibliogrāfija - Klebā, Jana; Krēsliņš, Andris (Latvijas Akadēmiskā bibliotēka, 2008)
Rīgas Tehniskās universitātes profesora A. Krēsliņa biobibliogrāfija aptver laika posmu no 1959. līdz 2008. gadam.
Keywords: Research Subject Categories::TECHNOLOGY::Civil engineering and architecture; Krēsliņš Andris; Būvinženieri. Latvija; Biogrāfijas; Enerģētika; Zinātnes vēsture