Grāmatvedības uzskaites programma rēķinu pievienošanai un apstrādei - Brīvvīrs, Jānis (Latvijas Universitāte, 2012)
„Grāmatvedības uzskaites programma rēķinu pievienošanai un apstrādei” ir viegli un ērti lietojama grāmatvedības programma, kas ļauj saglabāt un tālāk veikt nepieciešamās darbības ar ienākošajiem rēķiniem. Papildus rēķinu pievienošanai, rediģēšanai un saglabāšanai ir iespējams veidot individuālo rēķinu plānu un izdrukāt tos, ar atbilstošajiem rekvizītiem, attiecīgā noformējumā.

"Accounting software for adding and processing of invoices" is easy and userfriendly accounting software, that allows to save and then take the necessary steps with incoming invoices. In addition to the bill adding, editing and saving, it is possible to create reports and print them with the corresponding properties of the design.
Accounting software for adding and processing of invoices
Keywords: Datorzinātne