Tīmekļa vietne "Labo Darbu Darbnīca". Sadaļa "Viens otram" - Ladutjko, Katrīna (Latvijas Universitāte, 2012)
Sociāla tīmekļa vietne “Labo Darbu Darbnīca”, ar kuras palīdzību cilvēki varēs darīt un attīstīt labus un noderīgus darbus. Vietnes saturs sastāv no cilvēku darbiem, vēlmēm, interesēm, vajadzībām un pieredzes. Modulis „Viens otram” ir tīmekļa vietnes pamatdoma, jo tieši šajā sadaļā lietotāji varēs ievietot ierakstus ar piedāvājumiem vai vēlmēm, ka arī apskatīt citu lietotāju ievietotus ierakstus, kā arī sazināties savā starpā. Sistēma ir realizēta ar PHP programmēšanas valodas palīdzību, izmantojot bibliotēku „CodeIgniter” ar Model-View-Controller strukturēšanas principiem. Sistēma ir izstrādāta pēc spējās (Agile) pieejas metodes Scrum, ievērojot visus kontrolsaraksta punktus. Atslēgvārdi: CodeIgniter, spējā (Agile) pieeja, COCOMO.

Website "LDD". Subsystem "Each other" A social website "LDD" through which people can develop good and useful work. Site content is composed of human desires, interests, needs and experiences. Module "Each other" is the basic idea of the website, there users will be able to insert offers and desires, as well as view other entries for users, as well as communicate with each other. The system is realized with the help of PHP programming language, using the library "CodeIgniter" with the Model-View-Controller structuring principles. The system is designed by Agile methodology Scrum method close to Agile checklists. Tags: CodeIgniter, capability (agile) approach, COCOMO.
Website "LDD". Subsystem "Each other"
Keywords: Datorzinātne