Importa/eksporta modulis METAclipse platformai un Template MOLA rīkam - Jukāms, Edgars (Latvijas Universitāte, 2012)
Importa-eksporta modulis METAclipse platformai un Template MOLA rīkam ir modeļu transformāciju valodā MOLA izstrādāts papildinājums-bibliotēka, kas nodrošina MOLA valodā veidotu transformāciju un to elementu ielikšanu starpliktuvē, izņemšanu no starpliktuves, eksportēšanu uz XML datni vai importēšanu no XML datnes datu nesējā, un dod rīka lietotājam iespēju pārnest transformācijas vairāku projektu ietvaros, pie nosacījuma, ka to meta-modeļi ir saderīgi.

The import-export module for the METAclipse platform and Template MOLA tool is an extension library to that platform crafted in the model transformation language MOLA and provides the user with an opportunity to insert transformations and its elements (written in the MOLA transformation language) in the clipboard, withdraw them from the clipboard, export them to the XML file or import from the XML file on a data storage medium. User of the tool can now transfer transformations between projects, provided that their meta-models are compatible.
Implementation of the import/export module for METAclipse framework and Template MOLA tool
Keywords: Datorzinātne