SIA "Latvi Dan Agro" attīstības iespējas. - Krastiņa, Kristīne (Latvijas Universitāte, 2017)
Kvalifikācijas darba autore ir Kristīne Krastiņa, darba zinātniskā vadītāja Mg. commerc., Mg. paed. Dace Kazāka. Kvalifikācijas darba tēma ir SIA „Latvi Dan Agro” attīstības iespējas. Kvalifikācijas darba mērķis ir veikt SIA „Latvi Dan Agro” iekšējās un ārējās vides analīzi, uz kā pamata izvirzīt uzņēmuma attīstības iespējas cūkkopības nozares tirgū Latvijā. Kvalifikācijas darba struktūra sastāv no trīs nodaļām. Pirmajā nodaļā ir apkopoti uzņēmuma iekšējās un ārējās vides teorētiskie aspekti. Otrās nodaļas ietvaros izvērtētas cūkkopības nozares attīstības tendences Latvijā. Trešās nodaļas ietvaros veikts uzņēmuma SIA „Latvi Dan Agro” iekšējās un ārējās vides izvērtējums. Kvalifikācijas darba nobeigumā ir doti galvenie secinājumi un priekšlikumi, uzņēmuma SIA „Latvi Dan Agro” attīstībai. Kvalifikācijas darba kopējais apjoms 46 lpp., darbā iekļautas 8 tabulas, 11 attēli, izmantoti 32 literatūras un informācijas avoti. Atslēgvārdi – attīstība, iekšējā vide, ārējā vide, cūkkopība.

The author of qualification work is Kristīne Krastiņa, supervised by Mg. commerc., Mg. paed. Dace Kazāka. Topic of qualification work is Ltd „Latvi Dan Agro” development opportunities. The aim of the qualification work is to do Ltd „Latvi Dan Agro” internal and external environment analysis, on the basis of nominate business development opportunities pig market in Latvia. The structure of the qualification work consists of three chapters. The first chapter summarizes the theoretical aspects of the company's internal and external environment. The second chapter analyzes the development trends of the pig farming sector in Latvia. The three chapter done evaluation of the internal and external environment of Ltd "Latvi Dan Agro". At the end of the qualification work given main conclusions and proposals development of Ltd "Latvi Dan Agro". Qualification work include 46 pages, it include 8 tables, 11 picture, used 32 literature sources. Keywords – development, internal environment, external environment, pig farming.
Ltd."Latvi Dan Agro" development opportunities
Keywords: Uzņēmējdarbības vadība; attīstība; iekšējā vide; ārējā vide; cūkkopība