Algu aprēķina moduļa uzlabojumi personālvadības sistēmā - Kokarevičs, Raivo (Latvijas Universitāte, 2018)
Kvalifikācijas darba “Algu aprēķina moduļa uzlabojumi personālvadības sistēmā” ietvaros tika veikti uzlabojumi uzņēmuma personālvadības sistēmas algu aprēķina modulī. Uzlabojumi sevī ietver gan kļūdu labojumus, gan jaunas funkcionalitātes ieviešanu, lai uzlabotu lietotāju pieredzi, lietojot sistēmu, un atvieglotu izstrādes procesu izstrādātājiem. Risinājuma izstrādē tika lietoti šādi rīki: JavaScript, TypeScrypt, HTML, CSS, Polymer Web Components, C#, KnockoutJS, “JetBrains Rider”, “MS Visual Studio Code”, GIT, TeamCity, Bitbucket.

PAYROLL MODULE IMPROVEMENTS IN HUMAN RESOURCE MANAGEMENT SYSTEM Improvements were made in company’s human resource management systems payroll module during writing of qualification work “Payroll module improvements in human resource management system”. Improvements contain both bug fixes and creation of new functionality to improve user experience of the systems users and also to improve development process for developers. Tools used to implement improvements – JavaScript, TypeScrypt, HTML, CSS, Polymer Web Components, C#, KnockoutJS, “JetBrains Rider”, “MS Visual Studio Code”, GIT, TeamCity, Bitbucket.
Payroll module improvements in human resource management system
Keywords: Datorzinātne; Algu aprēķinu modulis; spējā izstrāde; klienta puses risinājumi; lietotāju stāsti; Polymer