Uzņēmuma "Strawberries.lv" mārketinga plāns 2017. gada sezonai. - Opelte, Dagmāra (Latvijas Universitāte, 2017)
Darba mērķis ir pamatojoties uz teorētiskām arziņām, aptaujas un intervijas rezultātiem, izstrādāt uzņēmuma "Strawberries.lv" mārketinga plānu 2017 gada sezonai, atklāt nepilnības mārketinga darbībā, sniegt priekšlikumus darbības pilnveidošanai. Pētījumā ir analizēta uzņēmuma darbība kopumā, kā arī pētīta un analizēta līdzšinējā uzņēmuma mārketinga darbība. Pētījumā ietverta uzņēmuma darbinieku aptauja par uzņēmuma līdzšinējo mārketinga darbību, kā arī noteiktas uzņēmuma mārketinga darbības stiprās un vājās puses. Aptaujas anketu rezultātu analīze un uzņēmuma līdzšinējās mārketinga darbības pētīšana ir parādījusi uzņēmuma mārketinga darbības virzienus, kurus nepieciešams pilnveidot. Bakalaura darbs sastāv no ievada, četrām nodaļām, secinājumiem, priekšlikumiem un izmantotas literatūras un avotu saraksta.

The bachelor's thesis is the company sia "Strawberries.lv" marketing plan for season 2017. The aim is to investigate the company's "Strawberries.lv" marketing activities, identify strengths and weaknesses of marketing activities as well as to draw up a marketing plan for the year 2017 season, which would sort out the company's marketing activities. Studies analyzes the company's operations as a whole, as well as studies and analyzes on the existing company's marketing activities. The study includes a survey of the company's employees on the company's current marketing efforts, as well as certain company's marketing performance strengths and weaknesses. The questionnaire analysis of the results and the company's current marketing activities Investigation has shown company's marketing directions that need to be improved. Bachelor's thesis consists of an introduction, four chapters, conclusions, proposals and used bibliography.
Marketing plan for company "Strawberries.lv" for 2017 year season.
Keywords: Vadībzinātne; mārketinga plāns; mārketinga plānošana; Mārketinga pilnveidošana; marketing plan; marketing planning