LU FMOF optometrijas un redzes zinātnes nodaļas un Latvijas optometristu un optiķu asociācijas konferenču referātu tēzes - Latvijas Universitāte. 77. zinātniskā konference (Latvijas Universitāte, 2019)
Tēzes no LU 77.zinātniskās konferences Cilvēka fizioloģijas un uztveres sekcijas un LU Optometrijas un redzes zinātnes nodaļas un LOOA kopīgā klīniski praktiskā konferences, Rīgā, 2019.gada 15. un 17.februārī
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES; Research Subject Categories::MEDICINE