Counter-Strike: Source turnīru pārvaldības sistēma - Voronovs, Sergejs (Latvijas Universitāte, 2010)
Counter-Strike: Source turnīru pārvaldības sistēma – „GunGame Līga”. Tas ir tīmekļa bāzēta programmatūra, kas domāta turnīru organizēšanai priekš spēles Counter-Strike: Source. Sistēma automatizē visas darbības, kas ir saistītas ar turnīru vai komandu izveidi, spēlētāju pieteikšanu turnīram, spēļu rezultātu attēlošanu skaidrā un saprotamā veidā. Sistēmas pamatā ir divi dažādi interfeisi, pirmais ir lietotāju priekšgala interfeiss, kurš ir pieejams visiem apmeklētājiem un otrais ir administratīva daļa, kur administrators pārvalda visas sistēmas darbības. Lietotāju interfeisi pieejami trijās dažādas valodās (Latviešu, Krievu un Angļu).

Counter-Strike: Source tournament management system – “GunGame League” this is a web-based software that designed to organize tournaments for the game Counter-Strike: Source. The system automates all user actions that associated with tournaments or teams creations, manage players signup to necessary tournament, game results display in clear and understandable form. System is based on two different interfaces, the first is the frontend user interface, which available to all visitors and the second one is an administrative part, where administrator manage all system operations. User interfaces are available in three different languages (Latvian, Russian and English).
Counter-Strike: Source tournament management system
Keywords: Datorzinātne