Tīmekļa vietnes izstrāde vebināriem un tiešsaistes kursiem - Iļjučonoka, Anastasija (Latvijas Universitāte, 2024)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt tīmekļa vietni tiešsaistes kursiem, kur lietotāji varēs apskatīt video materiālus un veikt testus, papildinot savas zināšanas, kā arī sekot līdzi informācijai par jaunajiem vebināriem, ar kuriem dalās pasniedzēji. Lietotāji var atstāt komentārus un likt “Patika” pasniedzēja profilā. Pasniedzējiem ir iespēja izveidot savus kursus, kā arī dalīties ar informāciju par gaidāmajiem saviem vebināriem. Timekļa vietne izstrādāta Laravel ietvaru, izmantojot Bootstrap, JQuery un Carbon bibliotēkas.

The purpose of the qualification work is to develop a website for online courses, where users can view video materials and take tests to enhance their knowledge. Additionally, the website will provide information about upcoming webinars shared by teachers. Users will have the ability to leave comments and express their approval by clicking the "Like" button on the teacher's profile. Teachers, in turn, have the opportunity to create their own courses and share information about their upcoming webinars. The website is developed using the Laravel framework, incorporating Bootstrap, JQuery and Carbon libraries.
Development of a website for webinar and online courses
Keywords: Datorzinātne; tīmekļa lietotne; kursi; PHP; Laravel