Saistītu reālā laika ierīču paralēltestēšanas vides izveide - Kozlovskis, Kaspars (Latvijas Universitāte, 2018)
Bakalaura darbā “Saistītu reālā laika ierīču paralēltestēšanas vides izveide” tika veikta reālā laika sistēmu īpašību izpēte un veikts to salīdzinājums, un izpētīti tirgū pieejamie paralēlie testēšanas rīki, un izpētītas problēmas testēšanas vides izstrādē un piedāvāti ieteikumi testēšanas vides izstrādē. Darba gaitā tika apskatītas testēšanas vides izstrādes struktūras un piedāvāts labākais struktūras veids no apskatītajām struktūrām.

In the report "Establishment of environment for parallel testing of connected real time devices" real-time system features were studied and compared, and the parallel testing tools available on the market were studied, and explored the challenges in designing a testing environment and offered suggestions for developing a testing environment. In the course of work, the designing structures for the testing environment were reviewed and the best structure of reviewed structures was proposed.
Establishment of environment for parallel testing of connected real time devices
Keywords: Datorzinātne; Paralēlā testēšana; Reālā laika sistēma; Paralēlā testēšanas vide; Testēšana; Testēšanas vide