[Liturģiskā grāmata] [manuskripts] : [fragments : pergaments] - (:unkn) unknown (My University, 2012)
Teksts satur fragmentus no Nīkajas-Konstantinopoles simbola (Nicaenum-Constantinopolitanum) un sekvences "Viņas pastarās dienas" (Dies irae). Gruntēts pergaments (kazāda), polihroms teksts (melna tuša, tempera) lapas abās pusēs. Lapa apgriezta, tās vidusdaļā trīsstūrveidīgs materiāla zudums, teksts vietām padzisis - pigmenta nobirums. Nelieli teksta zudumi arī pergamenta bojājuma dēļ. Ir vēlāka laika margināla piezīme. Teksta bloka izmērs: 29x42 cm. Viens liels lombards sarkanā krāsā. Notis kvadrātiskā rakstā uz četrām sarkanām nošu līnijām ar F nošu atslēgu. Pēdējā fragmenta teksts zem notīm ierakstīts tā, ka diviem pēdējiem pantiņiem ir tikai pirmā rinda, trūkst otrās rindas. Lapas numurs pierakstīts vēlāk. Restaurējusi restauratore-meistare Ārija Ubarste 2006. gadā.
Dies irae
Keywords: Garīgā vokālā mūzika