SIA “Copy Pro” finansiālās situācijas izvērtēšana un attīstības iespējas - Macuļeviča, Ināra (Latvijas Universitāte, 2016)
Diplomdarba tēma ir SIA “Copy Pro” finansiālās situācijas izvērtēšana un attīstības iespējas. Diplomdarba mērķis ir veikt SIA “Copy Pro ” finansiālā stāvokļa izvērtēšanu, atklāt trūkumus un nepilnības, kā rezultātā izvērtēt attīstības iespējas un izstrādāt priekšlikumus finansiālās situācijas uzlabošanai. Diplomdarbs sastāv no 5 nodaļām, kas ietver informāciju par SIA “Copy Pro” un uzņēmuma nozares darbību, bilances un peļņas vai zaudējuma aprēķinu analīze, finanšu rādītāju analīze, secinājumiem un priekšlikumiem. Diplomdarba apjoms 70 lpp., rezultātu pārskatāmībai izmantotas 10 tabulas un 23 attēli. Darba izstrādes procesā tika izmantoti 22 informācijas avoti. Atslēgvārdi: likviditāte, maksātspēja, rentabilitāte, aprite un bankrota iespējamība

The topic of the thesis is evaluation of financial situation and future development possibilities of SIA “Copy Pro” company. The main objectives are to make the financial analysis of SIA “Copy Pro”, to identify gaps and weaknesses, to define the development opportunities and, based on the findings, to propose the actions for enhancement of current financial position. This work consists of 5 sections that includes information about the SIA “Copy Pro” and market activities, balance sheet, profit and loss statement analysis, key financial ratios and assesses the probability of bankruptcy. Conclusions and proposals are also included in this work. The Diploma is written in Latvian, it consists of 70 pages in printed form, includes 23 pictures, 10 tablesand accompanied by 22 appendices. Key words: liquidity, profitability, circulation, probability of bankruptcy
LLC “Copy Pro” analysis of the financial situation and development
Keywords: Ekonomika; likviditāte; maksātspēja; rentabilitāte; aprite; bankrota iespējamība