Projekts: Aprūpes servisa un medicīnisko pakalpojumu sniegšanas uzņēmuma “Sniedz roku” izveide - Ābele, Edīte (Latvijas Universitāte, 2021)
Maģistra darba tēma ir uzņēmuma SIA Sniedz roku dibināšanas projekta izstrāde. Projekta ideja ir sociālo un medicīnas aprūpes pakalpojumu sniegšana klienta dzīvesvietā. Uzņēmuma darbības nozares: veco ļaužu un invalīdu sociālā aprūpe bez izmitināšanas un darbība veselības aizsardzības jomā.

The master's thesis includes the development of a project to establish a new company, based on the provision of social care and medical services at the person's place of residence. The company's activities represent the relevant industries according to the classification code - social care for the elderly and disabled people, excluding accommodation services and health activities.
Project: A care service and medical services company “Sniedz roku” establishment
Keywords: Finanses un kredīts; uzņēmums Sniedz roku; sociālā aprūpe; medicīnas pakalpojumi mājās; aprūpētājs; sociālais darbinieks