Iekšējās vides analīze uzņēmumā AS “Lazdonas piensaimnieks”. - Fomičeva, Anastasija (Latvijas Universitāte, 2019)
Kvalifikācijas darba tēma ir „Iekšējās vides analīze uzņēmumā . Darba mērķis ir balstoties uz teoriju izvērtēt un izanalizēt uzņēmuma AS,, Lazdonas piensaimnieks’’ iekšējas vides faktorus un izstrādāt priekšlikumus iekšējās vides uzlabošanai un pilnveidošanai. Darba tēma ir aktuāla, tēmas aktualitātes pamatojums saistās ar to, kā iekšējas vides analīze sniedz skaidru priekštatu par uzņēmuma notiekošiem procesiem, par to, ko vajadzētu mainīt un uzlabot, pareizi veikta analīze sniedz izpratni un risinājumus. Kvalifikācijas darbs sastāv no darbs sastāv no anotācijām, ievada, 3 galvenajām nodaļām, apakšnodaļām, secinājumiem, priekšlikumiem, izmantoto avotu saraksta. Darba apjoms ir 56 lapas, tajā iekļauti 13 attēli. Darbā izmantoti 29 literatūras avoti.

The theme of the qualification work is “Analysis of internal environment in a company. The aim of the thesis is to evaluate and analyze the internal environment factors of JSC „Lazdonas piensaimnieks” based on theory and to make proposals for improvement and improvement of the internal environment. The topic of the thesis is topical, the reasoning of the topicality of the topic is related to how the analysis of the internal environment gives a clear idea about the processes of the company, what should be changed and improved; A qualification paper consists of a paper consisting of annotations, an introduction, 3 main chapters, subsections, conclusions, suggestions, a list of sources used. The thesis consists of 56 pages and contains 13 images. 29 sources of literature have been used in the work.
Internal environment analysis in company Ltd. “Lazdonas piensaimnieks”.
Keywords: Uzņēmējdarbības vadība; Iekšēja vide; Piensaimnieciba; Mārketings; Sagāde