Darba aizsardzības sistēmas uzturēšana un pilnveide Viļakas novada domē - Grāvītis, Ģirts (Latvijas Universitāte, 2017)
Kvalifikācijas darba temats ir Darba aizsardzības sistēmas uzturēšana un pinveide Viļakas novada domē. Kvalifikācijas darba mērķis ir teorētiski noskaidrot un praktiski pārbaudīt kā šī sistēma darbojas un kādi varētu būt nepiciešamie uzlabojumi. Darbs sastāv no 3 daļām un secinājumiem. Apkopota un analizēta literatūra un citi avoti par darba aizsardzības sistēmu un tas izveidošanu. Pirmajā daļā apkopota un analizēta literatūra un citi avoti par darba aizsardzības sistēmu un tas izveidošanu. Otrajā daļā tiek pētīta iestāde, LR likumi, normatīvie akti, darba aizsardzības sistēma iestādē, prasības. Trešajā daļā ir aprakstīts empīriskais pētījums; •Pētījumā tiek izmantotas divas metodes: kvantitatīva pētījumu metode, anketēšanas metode Kopējais darba apjoms ir 65. lappuses, kuras ir papildinātas ar 11 tabulām, secinājumiem, 2. Pielikumiem. Darbu veicot izmantoti 31. avoti.

The theme of this qualification work is Job safety system maintance and perfection inside Viļaka county concil. The objective of this qualification work is to find out theoretically and practically how this system is currently working and what would be the possible improvements This work contains 3 parts and conclusions, annex. In first part the literature is collected and analyzed and other sources about the labor protection system and its creation. Second part the authority, LR laws, regulations, job safety system and the requirements are being studyed In third part is described empirical study; •In 1.stage of the research two methods are used: quantitative research method, quiz method. Total workload is 65. pages, that are augmented with 11 tables, conclusions, 2 annexes. In making of this qualification work 31 different literature was used.
Protection system maintenance and development of the thought of Viļaka municipality
Keywords: Darba aizsardzība (Rīga) [RPIVA]; darba aizsardzība; loģistika; kvalifikācijas darbs; Viļakas novada dome; darba aizsardzības sistēma