"Mani gadi uz mani neattiecas": Jura Cālīša jubilejas izstāde - Blūma, Agra; Bekmane, Ieva; Krišjāne-Reinika, Baiba (My University, 2019)
Lai atzīmētu nozīmīgo dzīves jubileju un apzinātu Jura Cālīša personības plašumu, Latvijas Universitātes Bibliotēka izveidoja Jura Cālīša jubilejas izstādi. Izstādes radošā komanda izskatīja 240 publikācijas, kurās izskanējušas Jura Cālīša domas par dažādiem tematiem. Paralēli bibliogrāfijai klasiskā izpratnē tapa domu un atziņu bibliogrāfija, kas materializējusies izstādē. Darba gaitā izkristalizējās četras ietilpīgas tēmas – dzīve, cilvēks, ticība un mīlestība, kas ļāva sagrupēt domu graudus. Kopumā tika atlasīti 99 citāti, kas atspoguļoti ne tikai planšetēs, bet arī grāmatzīmēs
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Religion/Theology; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Izstādes Latvijas Universitātes Bibliotēkā; Teoloģijas vēsture; Latvijas Universitāte - vēsture; Juris Cālītis; jubilejas