Navigācijas uzlabošana un aktīvās direktorijas ieviešana ISTehnoloģijā - Lazda, Endijs (Latvijas Universitāte, 2015)
Darbā ir aprakstīts ISTehnoloģijas navigācijas uzlabošanas un aktīvās direktorijas ieviešanas projektējums un izstrādes process. Ieviestā navigācija un aktīvā direktorija atvieglo ISTehnoloģijas lietotājam pārvietošanos tajā un uzlabo tās drošību un ērtumu. Kvalifikācijas darba ietvaros tika izveidoti vairāki ISTehnoloģijas rīka uzlabojumi: ātrās operācijas, aktīvā direktorija, skata filtrs, navigācijas josla. Atslēgas vārdi ISTehnoloģija, Navigācija, Aktīvā direktorija, Ātrā operācija, Sistēmas lietotājs, Domēna lietotājs, Skata filtrs

The paper describes ISTehnology navigation improvement and Active Directory design for the implementation and development process. The introduction of navigation and Active Directory facilitates movement in ISTehnology and makes it safer and more comfortable for the customer. Under cvalification paper was established several ISTehnology tools enhancements: Rapid operation, active direcory, view filter, navigation bar. Keywords ISTehnology, Movement, Active directory, Rapid operation, System user, Domen user, View filter
Navigation improvement and the introduction of active directory in ISTechnology
Keywords: Datorzinātne; ISTehnoloģija; Navigācija; Aktīvā direktorija; Ātrā operācija; Sistēmas lietotājs