Datoriki.lv mājaslapas atjaunošana - Meidrops, Imants Sigmārs (Latvijas Universitāte, 2023)
Kvalifikācijas darba mērķis ir atjaunot esošo Datorikas Fakultātes Studentu pašpārvaldes (DF SP) mājaslapu (https://datoriki.lv), kuru izmanto Datorikas Fakultātes studenti. Jaunās mājaslapas galvenie mērķi ir atjaunot vecās mājaslapas novecojušo stilu un ierobežoto funkcionalitāti, izmantojot jaunākās un populārākas tehnoloģijas, tādejādi padarot to pievilcīgāku studentiem un iespējot tās funkcionalitātes paplašināšanu nākotnē. Mājaslapas izstrādē tika izmantota Angular, ASP.NET Core un Entity Framework Core tehnoloģijas un MySQL datu bāze, un valodas TypeScript, C#, HTML, CSS, un citas.

DATORIKI.LV WEBPAGE REWORK The aim of this qualification paper is to rework the existing DF SP website (https://datoriki.lv), which is used by the students of DF. The aims of the new website are to renew the out-of-date style and limiting functionality of the old website using the newest and most popular technologies, therefore making the new website more appealing to students, and enabling the extensibility of its functionality in the future. The webpage was developed using Angular, ASP.NET Core and Entity Framework Core technologies, and a MySQL database, using programming languages such as C#, HTML, CSS, and others.
Datoriki.lv webpage rework
Keywords: Datorzinātne; datoriki.lv; mājaslapa; Angular; Entity Framework Core; ASP.NET Core