Reālā laika skaņas apstrādes sistēmas testu automatizēšanas programmatūra - Lukstiņš, Kārlis (Latvijas Universitāte, 2010)
Kvalifikācijas darbā aprakstīta autora izstrādātā testēšanas programmatūra. Testēšanas programmatūra tiek veidota kā universāls testa scenāriju interpretators, kurš izpilda tam rakstītos testa scenārijus. Darbā tiek aprakstīts interpretators, tā uzbūve un darbība, kā arī testa scenāriju valodas uzbūve. Testa scenāriji ir testa programmatūras vadības daļa, kura nosaka, ar kādām ierīcēm izveidot savienojumus, kuras komandas tām nosūtīt, un pārbauda, vai ierīču atbildes reakcijas atbilst prasītajam.

This work describes the authors developed testing software. The testing software is designed as a universal test script interpreter, which runs test scenarios written for it. The paper describes the interpreter, its structure and operations, as well as the structure of test script language. The test scenarios are the control part of the testing software, which determines what commands must the interpreter use.
Real-time audio processing system test automation software
Keywords: Datorzinātne