Super omnias veritas. Latvijas vēsturnieku darbs un likteņi - Volkova, Aldona; Vēliņa-Švilpe, Ilona (Latvijas Universitātes Bibliotēka, 2018)
Latvijas Universitātes (LU) Bibliotēkas stenda referāts prezentēts Latvijas vēsturnieku 2. kongresā un sniedz ieskatu LU Bibliotēkas nozīmīgajā darbā LU intelektuālo sasniegumu un kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšanā un popularizēšanā. Stenda referāts iepazīstina ar LU Bibliotēkas vienu no pētnieciskās darbības virzieniem - virtuālajām izstādēm, kas veltītas augstskolas vēsturei, sasniegumiem un ievērojamām personībām zinātnē.
Keywords: Latvijas Universitātes Bibliotēka; virtuālās izstādes; Francis Balodis; Arnolds Spekke; Roberts Vippers; Aleksandra Rolova; Heinrihs Strods; Latvijas Vēstures institūta žurnāls