Mazas rakstu ziņas no Ādama - (:unkn) unknown (My University, 1850)
Rokraksts. Latviešu valodā. 19.gs., precīzs gads nav nosakāms
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; Ādams; Ieva; Dievs; vecā derība; Rokraksts