Projekts: Viesu mājas "Alejas" izveidošana - Morozova, Diāna (Latvijas Universitāte, 2007)
Dotā maģistra darba tēma – Projekts „Viesu mājas „Alejas” izveidošana”. SIA “Alejas” idejas vēsture Tā kā Jēkabpils rajonā ir skaista daba, taču ekonomika ir diezgan neattīstīta, radās ideja veidot atpūtas kompleksu, ar kura palīdzību varētu sakopt Jēkabpils rajona dabu, kā arī piesaistītu cilvēku interesi šim rajonam. SIA “Alejas” misija SIA “Alejas” misija ir izveidot viesu māju, kas, izmantojot modernas tehnoloģijas un kvalificētu, labi motivētu personālu, sniegtu aktīvās lauku atpūtas iespējas katra cilvēka gaumei un iespējām. Viesu mājas klientiem tiks piedāvāta iespēja izmantot viesu mājas pakalpojumus ar pirti un virtuvi, aktīvās atpūtas piekritējiem būs iespēja iznomāt velosipēdus, laivas, ūdens un sniega motociklus, kā arī to piederumus. Izejot no projektā iegūtajiem datiem, var izdarīt secinājumus, ka dotais projekts ir veiksmīgs un, ja pieturēties pie dotajā darbā norādītajām vadlīnijām, tad projektu var uzskatīt par veiksmīgu un ienesīgu.

The subject of this paper is Alejas guesthouse development project.Origins of the idea Due to the fact that Jekabpils region is a beautiful landscape with an underdeveloped economy, an idea emerged to set up a recreation area that will facilitate improvements in Jekabpils surroundings, and to draw more public attention to the region. Alejas Ltd. mission The Alejas Ltd. mission is to build a guesthouse that will offer active rural recreation for customers of any taste and various capabilities, by involving up-to-date technologies and a well-trained and motivated staff. Customers will be offered a service of a guesthouse plus a bathhouse and kitchen. Active recreation fans will be able to rent bicycles, boats, water and snow scooters and their accessories.This project is appraised as successful as concluded from the calculated financial results and project data. The project should be successful and profitable if all concepts formulated in this paper are followed.
Project: Guest house "Alejas" establishment
Keywords: Finanses un kredīts