Komunikācijas kanālu lietošana mārketinga komunikācijā Latvijas nekustamo īpašumu uzņēmumos (2005.) - Kazaka, Olga (Latvijas Universitāte, 2006)
Bakalaura darbā “Komunikācijas kanālu lietošana mārketinga komunikācijā Latvijas nekustamo īpašumu uzņēmumos(2005.)” tiek apskatīti komunikācijas kanāli, kurus Latvijas uzņēmumi, kas nodarbojas ar nekustamo īpašumu tirdzniecību, izmantoja 2005. gadā (no janvāra līdz decembrim), lai sasniegt pircējus jauno projektu un sekundārajā tirgos. Par darba teorētisku pamatu tiek izmantota Integrētas Mārketinga Komunikācijas pieeja Pola Smita skatījumā. Par analīzes materiālu tiek lietoti nekustamo īpašumu speciālistu anketēšanas un dziļo interviju rezultāti un mediju speciālistu intervēšanas rezultāti. Darbs sastāv no ievada, teorētiskās daļas, analītiskās daļas, secinājumiem un nobeiguma. 2005. gadā notika nekustamo īpašumu nozares intensitātes pieaugums, sabiedrisko attiecību lomas pieaugums, palielinājās nekustamo īpašumu pieejamība auditorijai.

The Bachelor’s Paper “Usage of Communications Channels in Marketing Communication Among Latvia’s Real Estate Companies (2005)” examines the communication channels used by Latvian companies dealing with real estate trade in 2005 (January to December) in order to reach the buyers in real estate new projects and secondary markets. Integrated Marketing Communications theory from Paul Smith’s perspective serves as a theoretical basis. The material of analysis consists of the results obtained by surveying and in-depth interviewing real estate and marketing communications specialists. The Paper consists of an introduction, a theoretical part, an analytical part, conclusions and a roundup. In 2005 the intensity of the industry increased, the significance of public relations grew, real estate became available to a wider public.
Use of Communications Channels in Marketing Communications Among Latvia’s Real Estate Companies (2005)
Keywords: Komunikācijas zinātne