Administratīvi teritoriālās reformas ietekme uz pamata un vidējās izglītības sistēmu Latvijā - Vikšere, Laura (Latvijas Universitāte, 2009)
Bakalaura darba tēmas nosaukums ir „Administratīvi teritoriālās reformas ietekme uz pamata un vidējās izglītības sistēmu Latvijā”. Darba mērķis ir izpētīt administratīvi teritoriālās reformas ietekmi uz pamata un vidējās izglītības sistēmu Latvijā. Darbā izvirzīts izpētes jautājums – kā administratīvi teritoriālā reforma ietekmē pamata un vidējās izglītības sistēmu Latvijā. Lai sniegtu atbildi uz šo jautājumu tika izvirzīta attiecīga hipotēze - Administratīvi teritoriālās reformas rezultātā pieaugs pamata un vidējās izglītības sistēmas kvalitāte Latvijā, jo tiks mazināta resursu sadrumstalotība un neracionāla izmantošana.

The thesis of the Bachelor is “The Impact of the Administrative – Territorial Reform on the System of Basic and Secondary Education in Latvia.” The main aim of the work is to study the Impact of the Administrative – Territorial Reform on the System of Basic and Secondary Education in Latvia of used scientific literature. The research question of the work is the following one – how the administrative – territorial reform impact the System of Basic and Secondary Education in Latvia.
The Impact of the Administrative – Territorial Reform on the System of Basic and Secondary Education in Latvia
Keywords: Politikas zinātne (politoloģija)