Projekts: Sporta kluba "Star Track" dibināšana - Gerasimova, Anna (Latvijas Universitāte, 2007)
Darba tēma ir „Projekts sporta kluba „Star Track” izveidošana”. Projekta ideja nodibināt sporta klubu rodas, ņemot vērā to, ka: 1) Imanta un Zolitūde ir strauji attīstāmie mikrorajoni ar zemu vidējo iedzīvotāju vecuma līmeni un cilvēku skaits ir diezgan augsts. Projekta mērķis ir izstrādāt sabiedrības ar ierobežotu atbildību darbības uzsākšanu sporta un fiziskās labsajūtas uzlabošanas sfērā. Kā rezultātā tiks atvērts mūsdienīgs un ērts sporta klubs “Star Track” peļņas gūšanai un sabiedrības vēlmju apmierināšanai, kurš atbilstu šādām prasībām: SIA “Star Track” ir pieejams ikvienam, neatkarīgi no viņa vecuma un dzimuma; Pēc iespējas lielāks lietotāju skaits var uzturēties un nodarboties sporta klubā vienlaicīgi; Sporta klubs ir apgādāts ar mūsdienīgiem trenažieriem, kas ļauj izpildīt visas nepieciešamākās darbības visām ķermeņa daļām.

Diploma thesis is „Project: sport club „Star Track” foundation”. Project idea is to found a sport club appears, taking into account this, that: 1) Imanta and Zolitude are rapid developing districts with an low age of the middle population level and men amount is pretty high. A project purpose is to found a limited liability company an action to begin sport improvement of the physical pleasure sphere. As in a result will be opened modern and comfortable sport club “Star Track” acquire of earnings and satisfaction of public desires, which will comply such requirements: LLC “Star Track” is accessible to everyone, regardless of his age and sex; A larger amount of users can support and train in a sport club simultaneously; A sport club is supplied with modern trainers, what allows to execute all most necessary actions all body parts.
The project of sportclub "Star Track" foundation
Keywords: Finanses un kredīts