Veselīga dzīvesveida plānošanas palīgs - Jakovļeva, Kristīna (Latvijas Universitāte, 2017)
Izstrādātas sistēmas ideja ir palīdzēt dietologa klientiem sekot līdzi veselīgam dzīvesveidam – apskatīt savus, dietologa izstrādātos, plānus, veselīgos ēdienus, vingrojumu kompleksus un aizpildīt dienasgrāmatu – saskaitīt plāna izpildes laikā sadedzināto un apēsto kaloriju skaitu. Lietotnē tiek glabāti produkti, no kuriem var izveidot receptes. Visiem produktiem un receptēm ir pievienotas vai saskaitītas uzturvērtības. Sistēmai ir arī pievienoti vingrojumu kompleksi, kuri sastāv no vingrojumiem. Galvenā sistēmas daļa ir klientu personīgie plāni, kuriem ir piesaistīti ēdieni un/vai vingrojumu kompleksi. Atslēgvārdi: veselīgs dzīvesveids, produkti, receptes, vingrojumi, plāni, dienasgrāmata, uzturvērtības.

The idea of the created system is to help clients of a nutritionist to keep track of healthy lifestyle - look at their developed plans by nutritionist, healthy food, exercise sets and make notes - client is able to count burned and eaten calories during the plan. In aplication are stored products from which you can create a recipes. To all the products and recipes are added or counted nutrition. The system also has exercise sets, which consist of exercises. Main part of the system are customer personal plans, which are attracted to meals and / or exercise sets. Keywords: healthy lifestyle, products, recipes, exercises, plans, diary, nutrition.
Healthy lifestyle planning assistant
Keywords: Datorzinātne; veselīgs dzīvesveids; produkti; receptes; vingrojumi; plāni