Finanšu resursu bāzes pilnveidošanas iespējas Latvijas kapitāla īpašumā esošajās komercbankās - Sporihina, Tatjana (Latvijas Universitāte, 2013)
Maģistra darba tēma ir „Finanšu resursu bāzes pilnveidošanas iespējas Latvijas kapitāla īpašumā esošajās komercbankās”. Darba mērķis ir izanalizēt banku resursu bāzes struktūru un dinamiku pārskata periodā (2007.-2012.gadā), un uz veiktās analīzes pamatā izstrādāt priekšlikumus banku resursu bāzes pilnveidošanai. Maģistra darbs ir izklāstīts uz 97 lapaspusēm. Darbā ietverti 48 attēli un 20 tabulas. Darba gaitā izmantoti 40 literatūras un informācijas avoti, tostarp LR Finanšu un kapitāla tirgus komisijas, Latvijas Komercbanku asociācijas dati, kā arī astoņu Latvijas komercbanku gada pārskati par 2007.-2012.gadu. Atslēgvārdi: komercbankas resursu bāze, komercbanku pasīvi, pašu kapitāls, aizņemtais kapitāls, komercbanku likviditāte

The thesis of the Paper is ‘Funding development opportunities in Latvian stakeholders-owned commercial banks’. The aim of the Paper is to analyze banks' resource base structure and dynamics of the reporting period (2007 to 2012) and to produce proposals for banks to improve their resource base. The paper contains 97 pages, including 48 pictures and 20 tables. The list of bibliographic sources contains 40 references, including the data of The Financial and Capital Market Commission, the Association of Latvian Commercial Banks, as well as annual reports of eight Latvian commercial banks for the period 2007 to 2012. Keywords: commercial resource base, commercial banks liabilities, equity, borrowed capital, the liquidity of commercial banks
Funding development opportunities in Latvian stakeholders-owned commercial banks
Keywords: Ekonomika