Elektroniskās komercijas organizēšana Latvijā - Gaidukovs, Oļegs (Latvijas Universitāte, 2011)
Darba tēma „Elektroniskās komercijas organizēšana Latvijā” izvēlēta, lai veiktu pētījumu par elektroniskās komercijas organizēšanu, balstoties uz Latvijas interneta veikalu darbību, konstatētu priekšrocības un trūkumus šajā jomā, kā arī izstrādātu rekomendācijas interneta veikalu mārketinga darbības pilnveidošanai. Maģistra darba pirmajā nodaļā analizēts: elektroniskās komercijas jēdziens un veidi un elektroniskās komercijas attīstība un to ietekmējošie faktori Latvijā. Otrajā nodaļā veikta interneta veikalu kā elektroniskās komercijas veida darbības analīze. Trešajā nodaļā noskaidroti interneta veikalu virzīšanas pasākumi tīmeklī. Maģistra darbs satur: 115 lpp. (bez pielikumiem), 10 tabulas, 18 attēlus un 14 pielikumus.

The topic "E-commerce organization in Latvia” was chosen to carry out a study on e-commerce organization based on the Latvian Internet store operations, to identify strengths and weaknesses in this area and to develop recommendations to improve the operation for an internet store marketing. In the first chapter of Master thesis the e-commerce concept and types of e-commerce system are analyzed. In the second chapter analysis of online shop e-commerce functionality for Latvian online store market are done. The third chapter online store discusses promotion activities in the internet. Master's thesis includes: p.115 (without attachments), 10 tables, 18 pictures and 14 appendices.
Organization of electronic commerce in Latvia
Keywords: Vadībzinātne