Projekts: Koģenerācijas stacijas attīstība Latvijā - Teterko, Iļja (Latvijas Universitāte, 2011)
Šajā maģistra darbā ir izpētīta koģenerācijas elektrostacijas attīstības iespējas Latvijā, izmantojot SIA Witraktor esošos cilvēku un naudas resursus. Tiek plānots paplašināt un diversificēt SIA Witraktor darbības loku ar jauniem produktiem, kā arī iekarot lielāku tirgus daļu. Attīstīšanās un izplatīšanas stratēģijas būs parādītas kā piemērs SIA Witraktor enerģētikas departaments. Maģistra darbā ir apskatītas trīs koģenerācijas staciju tehnoloģijas, kuras spēj piedāvāt SIA WITRAKTOR : Dabas gāzes koģenerācijas elektrostacijas Lauksaimniecības biogāzes koģenerācijas elektrostacijas Atkritumu poligonu biogāzes koģenerācijas elektrostacijas Un to tehnoloģiju salīdzinājums ar lielākajiem konkurējošajiem uzņēmumiem Latvijā. Maģistra darbs satur 26 attēlus, 27 tabulas 6 grafikus

This paper is master degree diploma, and describes the potential of development of cogeneration plants in Latvia, using LTD ‘Witraktor” existing human and financial resources. Also it is planning to widen and diversify “Witraktor” frame of reference, adding new product range, and in that way change proportion of the market. Development and dissemination are concerned of the SIA “Witraktor” energy division. Master's paper includes three CHP technologies, which are able to offer LTD WITRAKTOR: Natural gas cogeneration power plant Agricultural biogas cogeneration power plant Landfill biogas cogeneration power plant Master work contain 27 pictures, 26 tables, 6 grafs
Project: Cogeneration station development in Latvia
Keywords: Finanses un kredīts