Tīkla informācijas datu bāze - Bužeņecs, Konstantīns (Latvijas Universitāte, 2006)
"Tīkla informācijas datu bāze" ir programma, kura ir izstrādāta nelielām firmām vai organizācijām, kas vēlas kontrolēt tīkla izmantošanu savās darba vietas. Programma spēj ierakstīt visas interneta lapas MySQL datubāzē un pēc tam tās šķiro un izveido atsevišķas mapes, kurās var ielikt URL adreses, atkarība no lietotāju prasībām. Lietotājs pats šķiro un izveido savu datubāzi ar URL adresēm, kuras viņš ņem no programmas datubāzes. Darbā ir programmatūras prasību specifika, programmatūras projektējuma apraksts, testēšanas dokumentācija, projekta organizācija, kvalitātes nodrošināšana, konfigurācijas pārvaldība, darbietilpības novērtējums, kā arī programmatūras kods.

"Tīkla informācijas datu bāze" is a program for small and middle organizations that wants to control an internet use in work places. “WebLogger” can fix home pages in MySQL database. Program also sort home pages and create folder for URL addresses like a user wish. User can sort and create own database with URL addresses by himself. This paper work include requirement specification, overview of program project, documentation of test, organization of the project, providing of quality, configuration management, labour-intensity assessment and programming code.
WEB Logger
Keywords: Datorzinātne