Mākslīgā intelekta asistētas sarunu analīzes sistēmas, pārdošanas zvanu kvalitātes uzlabošanai, “PitchPatterns” izstrāde - Purviņš, Pauls (Latvijas Universitāte, 2022)
"PitchPatterns" tīmekļa vietne paredzēta pārdošanas zvanu veicējiem, kas vēlas analizēt savas vai savu aģentu sarunas, lai, balstoties uz dažādo mākslīgā intelekta sniegto informāciju, veiktu uzlabojumus pārdošanas procesā. Tā ļauj redzēt detalizētu zvanu informāciju, kādas iegūšanai bieži tiek veltīts liels daudzums darbinieku laika, klausoties zvanus un veicot to analīzi. Kvalifikācijas darba pamattekstā ir 74 lappuses, 13 attēli, 80 tabulas un 34 informācijas avoti.

"PitchPatterns" is a website that is meant for organisations that are working with sales calls and want to analyze their agent work quality and make improvements based on diverse information provided by artificial intelligence. This site allows user to see detailed call analytics that currently is gathered by spending many man-hours on call labeling. The volume of the qualification work is 74 pages, 13 figures, 80 tables and 34 bibliographical sources.
Artificial intelligence assisted conversation analysis system for sales call performance improvement “PitchPatterns” development
Keywords: Datorzinātne; kvalifikācijas darbs; interneta vietne; zvanu analīze; zvanu centru programmatūra; atskaites