Atskaņu meklēšanas tiešsaistes rīka izveide - Zālītis, Ričards (Latvijas Universitāte, 2013)
Tiešsaistes atskaņu meklēšanas rīks ir izveidots, lai atvieglotu atskaņu meklēšanu radošiem cilvēkiem, kas aizraujas ar dzejas rakstīšanu. Rīks piedāvā iespējas kā atskaņu meklēšanu, lasīt citu cilvēku publicētos tekstu, zilbju skaits u.c. Rīks ir pieejams ikvienam interneta lietotājam ar iespēju reģistrēties, kas paver nedaudz plašākas iespējas tiešsaites rīkā,piemēram, teksta saglabāšanu, komentāru pievienošana u.c. Ideja ir balstīta uz interneta vietni http://tranquillpoet.com. Rīks tika izveidots izmantojot FuelPhP .NET framework un izveides procesā tika izmantotas PHP, JavaScript, SQL, HTML, CSS programmēšanas valodas.

Rhyme search online tool was developed to ease rhyme search in Latvian language for creative people who have a passion for poetry. Tool offers features like rhyme searching, read other people published texts, syllable count and more. Tool is avaible to any internet user with a chance to register, which offers more features like text saving, commenting and more. Idea is based on webpage http://tranquillpoet.com. Tool was developed in FuelPhP framework using programming languages like PHP, JavaScript, SQL, HTML, CSS.
Rhyme search online tool
Keywords: Datorzinātne