WEB aplikāciju izstrāde Elixir/Phoenix vidē - Jeļčaņinovs, Vasīlijs (Latvijas Universitāte, 2019)
Kvalifikācijas darba mērķis bija izstrādāt un aprakstīt tīmekļa aplikāciju izmantojot Elixir programmēšanas valodu un Phoenix satvaru. Aplikācija izmanto OAuth, WebSocket, API, Server-side rendering, timekļa tehnoloģijas. Aplikācija ir domāta kā timekļa aplikācijas pamatsistēma, kas īsteno dažas timekļa aplikācija pamatfunkcijas . Kvalifikācijas darbā ietvaros bija izstrādāta “Demo” aplikācija, izmantojot Phoenix, Elixir, JSON un PostgreSQL.

The aim of the qualification paper is to make and discribe a WEB application using Elixir programming language and Phoenix framework. The application uses OAuth, WebSocket, API, Server-side rendering, web technologies. The application is designed as a core application for the web application. Within this qualification work, the “Demo” application was developed, using Phoenix, Elixir, JSON and PostgreSQL.
WEB application development with Elixir/Phoenix
Keywords: Datorzinātne; Elixir; Phoenix; PostgreSQL; JSON